Pulsar II AWI -haavapesuri

Pulsar II AWI on pulsoiva haavapesuri, joka poistaa jokaisella pesukerralla 86,9 % biofilmiä. Haavapesuri soveltuu kroonisille ja akuuteille haavoille niin sairaalassa kuin kotioloissakin. Haavapesuri soveltuu kaikille haavatyypeille, eikä se koskaan kasvata haavan kokoa. Käyttö on hoitajalle helppoa, hygieenistä ja turvallista sekä potilaalle kivutonta. Suljettu systeemi takaa sen, ettei roiskeita pääse leviämään ympäristöön. Haavasta irtoava biofilmi kerääntyy suljettuun pussiin, jossa olevan granulat neutralisoivat bakteerit, joten pussi voidaan hävittää normaalin jätteen mukana.

Haavapesuriin on saatavilla kahta erilaista pussia: raajoille (extremity bag) sekä muulle kehon alueelle (trunk bag). Haavan pesua suorittaessa voidaan käyttää keittosuolaa joko yhden tai kolmen litran pussina. Tunnelihaavoille on saatavalla pidempi, joustava pesukärki.

Pulsar II AWI -haavapesuri on todella kustannustehokas lisä haavanhoitoon jo olemassa olevien tuotteiden rinnalla käytettäväksi. Kun olet asettanut pussin paikalleen haavan ympärille, aikaa haavan pesuun kuluu noin kolme minuuttia. Eli toisin sanoen kun olet suihkuttanut pesurilla kolme litraa nestettä haavalle, olet valmis. Tämän jälkeen voit käyttää haavalla teillä jo käytössä olevia haavanhoitotuotteita.

 

 

Kysy lisää
Haavanhoitotuotteet ja haavapesuri
Katja Järviö
Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Potilasturvallisuuden ja työergonomian puolesta. Vuodesta 1989.