Tietosuojaseloste

Tässä henkilötietojen suojaamista ja käsittelyä koskevassa tietosuojalausunnossa kerrotaan, kuinka Ossano Scandinavia Oy kerää, säilyttää ja käyttää tietoja. Käsittelemme henkilötietojasi aina tietojen keräyshetkellä voimassa olleiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Tarkoituksenamme on ilmoittaa tietosuojakäytäntöihimme tehtävistä muutoksista tällä sivulla, jotta tiedät millaisia tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa niitä voidaan paljastaa.

1. Sitoutumisemme henkilötietojen suojaamiseen ja käsittelyyn

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tässä henkilötietojen suojaamista ja käsittelyä koskevassa tietosuojalausunnossa tietoja, joiden avulla sinut voi tunnistaa: esimerkiksi nimeä, sähköpostiosoitetta, postiosoitetta ja puhelinnumeroa. Normaalisti käsittelemme henkilötietojasi vain tässä tietosuojalausunnossa kuvatulla tavalla.
Seuraavissa kohdissa kerromme, miten ja milloin keräämme henkilötietoja.

2. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Tarvitsemme nimitietoa, sähköpostia ja puhelinumeroa tilausten käsittelyyn.
Voimme kerätä ja käyttää henkilötietoja esimerkiksi tuotteiden tai palveluiden tarjoamiseen, tilaustesi laskuttamiseen, sinua todennäköisesti kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainostamiseen sekä yhteydenottoihin.

3. Henkilötietojen salassapito

Emme myy, jaa tai muulla tavoin luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös muilla laillisilla tavoilla, esimerkiksi palvelujen toimittamista, markkinointia, tietojen käsittelyä tai teknistä tukea varten.

4. Oikeus tarkastaa ja korjata

Käsitellessämme henkilötietoja pyrimme parhaamme mukaan varmistamaan, että tietosi ovat oikein ja ajan tasalla niiden alkuperäistä käyttötarkoitusta silmällä pitäen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tarkastaa henkilötietojesi käsittelyn, mikäli tässä tietosuojalausunnossa kuvatut lailliset liiketoimintatarkoitukset ja lain noudattaminen eivät todennäköisesti edellytä kyseistä käsittelyä.

5. Tietosuoja ja luottamuksellisuus

Varmistaaksemme keräämiemme henkilötietojen tietosuojan ja luottamuksellisuuden käytämme tietoverkkoja, joita suojaavat muun muassa alan standardien mukaiset palomuurit ja salasanat. Käsitellessämme henkilötietojasi pyrimme parhaamme mukaan suojaamaan tietoja katoamiselta, väärinkäytöltä, luvattomalta käytöltä, paljastumiselta, muuttamiselta ja hävittämiseltä.

6. Linkit muille verkkosivustoille

Tämä henkilötietojen suojaamista ja käsittelyä koskeva tietosuojalausunto koskee vain tätä verkkosivustoa, ei kolmansien osapuolten omistamia sivustoja. Voimme tarjota käyttäjillemme linkkejä muihin verkkosivustoihin, joiden uskomme kiinnostavan heitä. Pyrimme varmistamaan, että nämä sivustot ovat korkealaatuisia. Internetin erityisluonteesta johtuen emme kuitenkaan ota vastuuta linkitettyjen verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä tai muiden kuin oman sivustomme sisällöstä. Tätä tietosuojalausuntoa ei ole tarkoitettu koskemaan sellaisia linkitettyjä verkkosivustoja, jotka eivät ole Ossano Scandinavia Oy:n sivustoja.

7. Yhteydenotot

Jos haluat esittää kysymyksiä tai valituksia tämän henkilötietojen suojaamista ja käsittelyä koskevan tietosuojalausunnon noudattamisesta tai jos mielessäsi on lausunnon laadun parantamiseen tähtääviä suosituksia tai kommentteja, lähetä sähköpostia osoitteeseen sa@ossano.fi

Potilasturvallisuuden ja työergonomian puolesta. Vuodesta 1989.