Sairaalatarvikealan
perheyritys –
vuodesta 1989

Ossano Scandinavia Oy on vuonna 1989 perustettu laihialainen sairaalatarvikealan perheyritys. Ammattitaitoomme luottaa jo useat suomalaiset sairaalat ja terveyskeskukset niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella. Sairaalatarvikkeiden lisäksi tarjoamme myös valikoiman erilaisia asentotukivälineitä. Maahantuomme ja myymme laadukkaita, potilasturvallisia, ongelmia ratkaisevia ja työtä helpottavia tuotteita.

Meille on tärkeää pyrkiä vastaamaan asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin nopeilla toimituksilla sekä laadukkailla tuotteilla. Pienenä organisaationa pystymme toimimaan joustavasti ja aidosti asiakaslähtöisesti.

Vahvasti pohjalainen
– notkeasti valtakunnallinen

Yrityksemme on yksi vanhimmista yhtäjaksoisesti samalla niemellä toimineista yrityksistä terveydenhuollon alalla. Meillä on alalta yli 30 vuoden kokemus, ja asiakaskuntamme on vuosien työn saatossa vakiintunut. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kasvu olisi ollut hidasta ja kehityksemme jäänyt paikoilleen. Viime vuosina olemme kasvaneet yhä edelleen ja olemme aina kiinnittäneet erityistä huomiota toimintamme kehittämiseen.

Juuremme ovat syvällä Pohjanmaalla, vaikka yrityksemme olikin alun perin ruotsalaisessa omistuksessa. Sannan ja Katjan vanhemmat ostivat yrityksen kuitenkin omakseen matkan varrella. Tyttäret ovat kasvaneet yrityksen mukana ja ovat olleet nuoresta asti mukana auttamassa yrityksen tehtävissä. Jani tuli yritykseen mukaan vuonna 2002 ja Sanna siirtyi täysipäiväisesti remmiin 2005. Katja tuli mukaan hieman myöhemmin, vuonna 2018, kun vanhemmat jäivät eläkkeelle. Sannalle ja Katjalle yrityksen tarinan jatkaminen oli luonnollinen jatkumo vanhempien lähes 30 vuoden työlle.

Toimimme edelleen yrityksen syntysijoilla Laihialla, josta meillä on oivalliset kulkuyhteydet koko markkina-alueellemme ympäri Suomen.

Toimintaamme ohjaavat arvot:

Laatu: Haluamme tarjota asiakkaillemme tasokkaita ratkaisuja, jotka kestävät käyttöä vuosien ajan. Siksi panostammekin vain sellaisiin tuotteisiin, joiden laadusta olemme myös itse varmoja.

Edelläkävijyys: Olemme vuosien ajan tuoneet markkinoille innovatiivisia ratkaisuja ja tuotteita potilasturvallisuuden ja sairaalahenkilökunnan hyväksi – osan näistä jopa ensimmäisinä Euroopassa. Haluamme aidosti ratkaista olemassa olevia ongelmia ja parantaa potilastyön sujuvuutta.

Potilasturvallisuus: On erityisen tärkeää, että tarjoamillamme tuotteilla pystytään potilaille takaamaan mahdollisimman turvallinen hoito. Valikoimastamme löytyvät viimeisintä teknologiaa olevat, testatut ratkaisut.

Työergonomia: Työntekijöiden turvallisuus ja ergonomia ovat yksi merkittävimmistä toimintaamme ohjaavista asioista. Haluamme osaltamme varmistaa, että hoitajilla on mahdollisuus hyvään työergonomiaan, jolloin vältetään selän ja niskan alueiden ongelmia pitkäjänteisesti.

Jatkuvuus: Uskomme vahvasti, että toimintamme jatkuvuuden kannalta avainasemassa on asiakkaidemme luottamus. Tästä syystä periaatteemme on, että teemme juuri sen, mitä lupaamme.

Missio

Maahantuomme ja myymme laadukkaita, potilasturvallisia, ongelmia ratkaisevia ja työtä helpottavia tuotteita. Asiakkaan tyytyväisyys ja vaatimusten toteuttaminen ovat toimintamme lähtökohdat.

Visio

Pyrimme pitämään markkina-asemamme vahvana ylläpitäen hyviä asiakassuhteita.

Potilasturvallisuuden ja työergonomian puolesta. Vuodesta 1989.