Prone View -kasvotyyny ja -teline

Prone View -kasvotyyny on suunniteltu ennaltaehkäisemään painehaavojen syntymistä vatsa-asennoissa tehtävissä leikkauksissa. Suojakypärä ja peili takaavat potilasturvallisen asennon ja näkyvyyden toimenpiteen aikana.

Kasvotyynyn ominaisuuksia ovat muun muassa erinomainen istuvuus, paineen jakautuminen ja silmien suojaus. Prone View -suojakypäräjärjestelmä on suunniteltu jakamaan paine optimaalisesti ja näin vähentämään verkkokalvon valtimon tukkeutumisen riskiä. Peilipohja mahdollistaa silmien jatkuvan seurannan leikkauksen aikana, jolloin anestesiologi pystyy suorittamaan kaikki tarvittavat tarkastukset helposti. Säädöt onnistuvat myös kyphoottisille potilaille.

Potilaskohtaisia tyynyjä on tarjolla kolmea eri kokoa: S, M, L. Ne on pakattu vakuumipakkaukseen helpon säilytyksen takaamiseksi. ProneView on yhteensopiva , Trios® Spine Top, MTS (Modular Table System) Spine Top, ProAxis®, Insite® ja Wilson Frame ™ -tuotteiden kanssa.

ProneView noudattaa ja täyttää AORN ja American Society of Anesthesiologists (ASA) ohjeistuksen ja asentosuositukset. Mizuho OSI on ProneView’n yksinoikeutettu toimittaja.

Kysy lisää
Asentotuet, pehmusteet ja suojaus
Jani Ala-Luhtala

Potilasturvallisuuden ja työergonomian puolesta. Vuodesta 1989.